PC Hulp Amsterdam - Betaalbare computer en laptop reparatie
HOME OVER DIENSTEN TARIEVEN CONTACT


Wegens omstandigheden is PC Hulp Amsterdam tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe afspraken.
Onze excuses voor het ongemak, hopelijk kunnen
wij u in de toekomst beter van dienst zijn.

© 2018 MVZ ICT | KVK 53334590

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

TARIEVEN

CONTACT

SNELLE EN PROFESSIONELE SERVICE

ALTIJD GARANTIE OP UW REPARATIE

PERSOONLIJK EN EERLIJK ADVIES

DUIDELIJK EN BETAALBARE TARIEVEN

Mijn filosofie

Door middel van een unieke 'home-to-home' werkwijze een flexibele, persoonlijke en betaalbare partner zijn voor al uw computerproblemen.

Contactgegevens

06-13422963 (ook avond en weekend)

http://www.pchulpamsterdam.com

info@pchulpamsterdam.com

Mail: info@pchulpamsterdam.com

LAPTOP REPARATIE EN ONDERHOUD

BIJ PC HULP AMSTERDAM KUNT U TERECHT VOOR ALLE REPARATIES AAN UW LAPTOP.
HIERONDER VINDT U DE MEEST VOORKOMENDE DIENSTEN MET EEN KORTE BESCHRIJVING.
DIT IS SLECHTS EEN KLEINE GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN. HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE
OVER EEN SPECIFIEK PROBLEEM? NEEM DAN GERUST CONTACT OP!

(GENOEMDE PRIJZEN GELDEN BIJ LANGSBRENGEN EN ZIJN INCL. ONDERDELEN EN BTW)


Onderzoek laptop

Onderzoek en diagnose laptop €29
Testen van hardware en/of software, onderzoeken van de oorzaak van het probleem.
Vervolgens wordt altijd eerst contact met u opgenomen over de benodigde vervolgstappen en de bijbehorende kosten. Indien u besluit tot reparatie dan vervalt de helft van de onderzoekskosten.

Laptop scherm vervangen

Laptop scherm vervangen (v.a.) €90 - prijs afhankelijk van type laptop
Heeft u geen beeld meer op uw laptop? Of is er sprake van gekleurde strepen of zogenaamde inktvlekken? Dan moet zeer waarschijnlijk het scherm van uw laptop vervangen worden. Uw laptop krijgt een volledig nieuw beeldscherm met 1 jaar hardware-garantie.

Opschonen laptop

Laptop op laten schonen €45
Naar verloop van tijd wordt een (oudere) laptop vaak traag door onnodige bestanden, processen en soms ook malware/virussen. De laptop wordt volledig nagekeken en vervolgens opgeschoond, zodat er weer meer werkruimte is. Tevens krijgt u advies over eventuele verbeteringen in hardware en software.

Laptop wordt te warm

Laptop word te warm €45
Valt uw laptop uit door de warmte? Draait de ventilator constant en met veel lawaai? Dan zit er waarschijnlijk veel stof in de laptop en/of ventilator. Het stof wordt verwijderd en ook de koelpasta wordt vervangen.

Virus en malware verwijderen laptop €45
Virussen en malware kunnen zorgen voor een trage computer, irritante meldingen, vreemde zoekresultaten of bijvoorbeeld pop-ups. Maar ze kunnen er ook op uit zijn om persoonlijke of gevoelige informatie te achterhalen. Snel en grondig laten verwijderen dus, uiteraard met behoud van data!

Virus verwijderen laptop

Laptop toetsenbord vervangen (v.a.) €60 - prijs afhankelijk van type laptop
Het kan zijn dat (een deel van) het toetsenbord van uw laptop niet meer werkt, bijvoorbeeld door slijtage of door waterschade. Het toetsenbord wordt vervangen door een origineel exemplaar, welke 100% compatibel is en uiteraard dezelfde pasvorm en kleurstelling heeft.

Laptop toetsenbord vervangen

Laptop laadt niet meer op (DC-jack reparatie) €99
Laadt uw laptop niet meer op? Of alleen na heel lang priegelen met de oplader? Dan is waarschijnlijk de ingang voor uw oplader (DC-jack) defect of zit deze los. Dit kan kortsluiting veroorzaken, dus blijf in ieder geval niet te lang priegelen. De DC-jack wordt vervangen en u krijgt 1 jaar garantie.

Laptop DC jack reparatie

Data recovery en/of backup (v.a.) €40 - prijs afhankelijk van hoeveelheid data
Het kan zijn dat door een crash, val of fout in de software u niet meer bij uw belangrijke persoonlijke bestanden kunt. In dat geval kan er met speciale hard- en software nog geprobeerd worden om deze alsnog veilig te stellen, en vaak met succes. Ook als uw harde schijf niet meer herkend wordt.

Laptop data recovery

SSD in laptop plaatsen (v.a.) €70
Een SSD is een uitstekende manier om uw laptop een flinke snelheidsboost te geven. Dit nieuwe type schijf zorgt voor razendsnel opstarten van het besturingssysteem en van de diverse programma’s en games die er op geinstalleerd worden. Bovendien zijn ze minder gevoelig dan traditionele schijven.

SSD plaatsen laptop

(Opnieuw) Installeren besturingssysteem laptop €49
Het is zeker geen overbodige luxe om uw besturingssysteem eens in de zoveel tijd opnieuw te installeren. Bijvoorbeeld vanwege problemen, omdat het ‘vol’ is of gewoon omdat u een nieuwe computer heeft. Het systeem wordt opnieuw geinstalleerd, inclusief alle updates en stuurprogramma’s.

Opnieuw installeren laptopLaptop reparatie en onderhoud

Bovenstaande is slechts een kleine indicatie van de werkzaamheden die ik kan uitvoeren. Heeft u een specifieke vraag of een bijzonder probleem? Neem dan gerust contact op. De kans is groot dat ik u kan helpen!