PC Hulp Amsterdam - Betaalbare computer en laptop reparatie
HOME OVER DIENSTEN TARIEVEN CONTACT


Wegens omstandigheden is PC Hulp Amsterdam tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe afspraken.
Onze excuses voor het ongemak, hopelijk kunnen
wij u in de toekomst beter van dienst zijn.

© 2018 MVZ ICT | KVK 53334590

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

TARIEVEN

CONTACT

SNELLE EN PROFESSIONELE SERVICE

ALTIJD GARANTIE OP UW REPARATIE

PERSOONLIJK EN EERLIJK ADVIES

DUIDELIJK EN BETAALBARE TARIEVEN

Mijn filosofie

Door middel van een unieke 'home-to-home' werkwijze een flexibele, persoonlijke en betaalbare partner zijn voor al uw computerproblemen.

Contactgegevens

06-13422963 (ook avond en weekend)

http://www.pchulpamsterdam.com

info@pchulpamsterdam.com

Mail: info@pchulpamsterdam.com

OVER PC HULP AMSTERDAM

PC Hulp Amsterdam is er sinds 2009 voor al uw computer- en laptop reparaties.
‘Home to home’: flexibel, persoonlijk, betaalbaar en professioneel…

FILOSOFIE

Mijn streven is een persoonlijke, betaalbare en betrouwbare computerhulp voor particulieren en bedrijven. Ik vind het belangrijk dat iemand met verstand van zaken op een persoonlijke basis de beste oplossing voor uw probleem zoekt en vindt; of dat nu een simpel software-probleem is of een uitgebreide hardware-reparatie. Het belangrijkste is immers om ervoor te zorgen dat u binnen de kortst mogelijke tijd en tegen een normale prijs weer kunt beschikken over de tegenwoordig zo onmisbare computer.

WERKWIJZE

PC Hulp Amsterdam heeft geen winkelpand: u bent welkom bij mij thuis, maar indien u dat liever heeft kom ik net zo graag bij u langs. Een 'home-to-home' bedrijf dus. Door deze werkwijze blijven de prijzen laag en is er sprake van persoonlijk contact. Zo is er voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Dankzij de verschillende mogelijkheden die er zijn (hulp op locatie, langskomen of 'pickup and return') bent u altijd verzekerd van het feit dat u op de snelste en meeste betaalbare manier geholpen wordt. Om zo flexibel mogelijk te zijn werk ik ook 's avonds en in het weekend, uiteraard tegen hetzelfde tarief.

DIENSTVERLENING

PC Hulp Amsterdam biedt ondersteuning bij alle mogelijke computerproblemen. Desktop en laptop reparatie, Windows en MAC. Of het nu gaat om software-problemen, hardware-reparaties, installaties, een systeem op maat of advies en uitleg over het gebruik of de aanschaf: dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik u, particulier of zakelijk, vrijwel altijd van dienst zijn.


   
NEEM CONTACT OP
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?
Neem dan contact op en ik help u zo
snel mogelijk!

Contact - PC Hulp Amsterdam